top of page

Veelgestelde vragen

Jij vraagt, wij antwoorden

Wat zijn de kosten?

Drukmaar biedt een uitgebreid assortiment aan, met meer dan 23.000 variaties alleen al voor t-shirts en truien. Vanwege deze diversiteit is het niet mogelijk om een exacte prijs te geven op deze vraag. De prijzen die online worden vermeld, zijn standaardprijzen. Indien u specifieke wensen heeft die niet op de website beschikbaar zijn, raden we u aan om een offerte aan te vragen of telefonisch contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we u voorzien van een nauwkeurige prijsopgave en u helpen bij het realiseren van uw specifieke behoeften.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Bij Drukmaar bieden we verschillende betaalmethoden aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Voor online bestellingen kunt u gebruikmaken van iDeal, een veelgebruikte en veilige betaalmethode in Nederland. Hiermee kunt u eenvoudig en snel uw bestelling afrekenen via uw eigen bank. Ook accepteren we contant en pin in onze fysieke winkel!

Is er een fysieke winkel waar ik langs kan komen?

Ja, we hebben een fysieke winkel. U kunt ons vinden op Raadhuislaan 19, 9665 JA, Oude Pekela. Voor bestellingen die ter plaatse worden geplaatst, bieden wij ook de mogelijkheid om contant te betalen. Neem gerust contact met ons op of kom langs als u meer informatie nodig heeft of als u persoonlijk advies wilt. We staan klaar om u van dienst te zijn!

Kan ik mijn bestelling als cadeau laten inpakken?

Ja, zeker! We bieden inpakopties voor uw aankoop als cadeau. Gelieve dit aan te geven in de opmerkingen bij het afrekenen van uw bestelling. Op die manier kunnen we de verpakking met zorg verzorgen. 

bottom of page