top of page

Het verhaal van Drukmaar

Vlag voorzijde lokatie

Een winkelervaring als geen ander

Sinds we onze winkel in 2015 hebben opgericht, hadden we één doel voor ogen: zorgen voor een consistente verscheidenheid aan fantastische items samen met unieke, limited edition en seizoensartikelen die passen bij elk budget. We zijn trots op hoe ver we zijn gekomen en blijven ons inzetten om jaar na jaar meer geweldige producten aan onze assortiment toe te voegen.

Onze collecties zijn zorgvuldig geselecteerd met de behoeften van onze klanten in het achterhoofd. De opties voor bezorging en de betaalmethoden zijn uitgebreid en flexibel. Blader door ons assortiment en begin met het selecteren van jouw favorieten die je nergens anders vindt.  Kom je er niet uit of kun je het niet vinden, neem gerust contact met ons op.

Bij Drukmaar vormt ons team zowel onze online- als fysieke DTP/opmaakstudio.

We streven ernaar om professionele lay-outs en hoogwaardig drukwerk toegankelijk te maken voor zowel bedrijven als particulieren.

Met een assortiment dat drukwerk in alle maten en soorten omvat, nodigen we u uit om kennis te maken met onze deskundige medewerkers. Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en adviseren u graag over alle mogelijkheden en technieken. Ons doel is om de techniek te vinden die het beste past bij uw product. Drukmaar staat klaar om uw kwalitatieve én betaalbare drukwerk te verzorgen.

Voor vormgeving kunt u vertrouwen op onze expertise. Met een gevoel voor creativiteit, originaliteit en kwaliteit verzorgt Drukmaar uw vormgeving van A tot Z. Elke lay-out wordt volledig afgestemd op uw wensen, waarbij we ruimschoots de tijd nemen om alle mogelijkheden te verkennen, vaak ook in relatie tot het beschikbare budget. Of uw opdracht nu groot of klein is, voor ons is elke nieuwe vormgevingsopdracht een uitdaging, en we streven altijd naar het allerbeste resultaat. Drukmaar zorgt ervoor dat uw boodschap op de juiste wijze wordt verwoord!

Bel ons op 0597-870070 of stuur een e-mail naar info@drukmaar.com om in contact te komen. U bent ook van harte welkom op onze fysieke locatie voor persoonlijk advies en service. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

voorzijde bedrijf 2
Volledige voorzijde bedrijf
bottom of page